Stichting Dorpsfeest Bakkeveen

DONDERDAG 24 mei

 

Optocht versierde wagens

Aanvang tocht: 19.00 uur

Wagens opstellen: tussen 18.30 en 18.50 uur bij de feesttent

De route loopt door de volgende straten:
Mjumsterwei, Nije Buorren, Alde drintsewei, Tsjerkewal, Singels, Weverswal, Boskleane, Greatekamp, Heidkamp, Skarkamp, Finnekamp, Boskkamp, Noardkamp, Douwelan, Blauhus en Aylvalan.

Een vriendelijk verzoek om deze straten zoveel mogelijk autovrij te houden of de auto`s aan één kant van de weg te plaatsen. Dit geldt ook voor de zondag.

Reglement

 

 

VRIJDAG 25 mei

 

Fietstocht

Aanvang: tussen 13.30 – 14.00 uur

Locatie: Bospaviljoen

Start en finish is dit jaar bij het bospaviljoen i.v.m. kinderactiviteiten in de tent. Deelname aan de fietstocht is gratis en opgeven is niet nodig. Een consumptie wordt verzorgd en aangeboden door Stichting Dorpsfeest Bakkeveen. Deze consumptie is aan het eind te nuttigen in het bospaviljoen.

 

Kindermiddag

Aanvang: 15.00 uur – 17.00 uur

Locatie: In de feesttent

Ook de kindermiddag is in vakantiesferen. Met een heuse schuimparty kunnen de kinderen volop feesten en swingen mee op de deuntjes van Noovids. Voor de kinderen is er een tropische verrassing tijdens deze middag. Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes naar de feesttent om er een onvergetelijke middag van te maken.

De entree is gratis.

 

Après ski party (verzorgd door de kamer van feesthandel)

Aanvang: 21.00 uur – 01.00 uur

Locatie: In de feesttent

Tirolerpakjes en lederhosen zijn een must tijdens de après ski party op de vrijdagavond van dorpsfeest Bakkeveen. Kom vooral verkleed naar dit mega feestfestijn. Koop je eigen bierpul bij de bar en laat `m vullen. Entree is €5 deze avond. Waan je in een echte après ski bar wat betekent: zingen, hossen en mee deinen met ……

 

ZATERDAG 26 mei

 

Zeskamp

Aanvang: 13.15 uur

Locatie: achterste voetbalveld

Dit jaar ontbreekt de zeskamp niet. In het thema vakantie zijn een aantal leuke spellen bedacht waarbij kracht, samenwerking en handigheid een grote rol spelen. Iedereen kan meedoen! De strijd tussen buurten en vriendengroepen zal in alle hevigheid losbarsten.

Spelregels

 

PPM band

Aanvang: 22.00 uur – 02.00 uur

Locatie: Tent open om 21.00 uur

Dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een top formatie te boeken voor de zaterdagavond en gaan we ervanuit dat de tent te klein is. Het bestuur heeft aan de lijve ondervonden dat deze band de tent op zijn kop kan zetten. Entree deze avond is €10 en dit is het zeker dubbel en dwars waard. Komt allen!

 

ZONDAG 27 mei

 

Optocht versierde wagens

Aanvang: 13.00 uur

Wagens opstellen tussen 12.30 uur – 13.00 uur

De optocht met de versierde wagens zal nogmaals een kleine ronde door het dorp doen. Met de winnaar voorop zal de tocht wederom eindigen bij de feesttent.

 

Matinee

Aanvang: 14.00 uur tot 17.00 uur

Na het grote succes in 2016 wederom matinee met Folkert Hans Tolsma. Gezellige familiemiddag met vele verrassingen en plezier. Een middag om nooit te vergeten.

 

 

Een dorpsfeest is niet compleet zonder kermis. Deze vind je ook bij de feesttent. We hopen op mooi weer, een gezellig publiek en veel plezier.