Stichting Dorpsfeest Bakkeveen

Historie

 

«
 • Sea turtle

  Zeskamp

  In 2012 werd er op veler verzoek weer een Zeskamp georganiseerd. Werd er vroeg door een grote groep vrijwilligers nog een hele parcours gebouwd tegenwoordig zijn er veler mooie spelletjes te huur . en daar maakt de organisatie dan ook graag gebruik van. De lol was er niet minder om en dit evenement zal zeker nog weer vaker op het programma staan.

 • Sea turtle

  De winnaar van de versierde Wagens in 2010 (de Wâln)

  Na een pauze van 15 jaar werd er weer een optocht voor versierde wagens georganiseerd in 2010.
  Er deden 12 wagens mee en de organisatie was blij verast met de opkomst en ook met vele werk en uren die er in wagens zijn gestoken. Het was dan ook een hele klus voor de jury om uit temaken wie de beste was. Door dit enorm succes is er besloten om de 2 jaar een optocht te organiseren. Dus in 2014 zal er weer een optocht zijn.

 • Sea turtle

  NK Slipschieten in 2006

  In 2006 hebben we voor het eerst in Nederland ,wat in Europa zeg maar gerust in de hele wereld. Een open kampioenschappen Slipschieten georganiseerd. Het was de bedoeling om een zelf meegebrachte slip zo ver mogelijk weg te schieten. Dit programma heeft zelfs de landelijke pers gehaald en was zelfs te bewonderen op SBS 6.

 • Sea turtle

  Oldtimers

  In 2006 werd er op Zaterdag ochtend een grote Oldtimers show voor Landbouwvoertuigen georganiseerd. Dit trok veel publiek zowel van Jong als oud vermaakte zich prima. En er was voor iedereen wel wat te doen. Van een boerenmarkt tot de Palingroker aan toe.

 • Sea turtle

  De sjonnies

  In 2002 hadden we een primeur in Bakkeveen. De Sjonnie`s kwamen naar Bakkeveen en zette met hun bekende liedjes de tent geheel op zijn kop. Over dit optreden wordt nu nog wel gepraat

»